Personal training Utrecht | Studio Fitt

Persoonlijker wordt het niet

Vragen?
Bo helpt u verder!
Contact Bo

Moeite met afvallen, sterker of fitter worden? Start nu met personal training in Utrecht bij Studio Fitt. Onder begeleiding van een team van personal trainers in Utrecht zorgen wij ervoor dat jouw persoonlijke doelstellingen behaald worden. Bij Studio Fitt draait het om jou en de door jou gestelde doelstellingen. Ons team zet alles op alles op om deze doelstellingen samen met jou te behalen.

Voordat je kan beginnen met de personal training in Leidsche Rijn vindt er eerst een intakegesprek met een van onze personal trainers plaats, hij/zij brengt jouw persoonlijke doelstellingen in kaart.

Of jouw persoonlijke doelstellingen nou draaien om afvallen, fitter worden of sterker worden, het maakt niet uit. Bij Studio Fitt kan het allemaal. In het speciaal voor jou opgestelde personal training plan houdt de personal trainer in Utrecht rekening met jouw privé situatie, wensen en (on)mogelijkheden.

Plan gratis intakegesprek!

Afvallen Leidsche Rijn

Vaak wordt er verteld dat afvallen met een strikt dieet resultaat oplevert, maar is dit ook echt zo? Het antwoord op deze vraag is nee. Afvallen met een strikt dieet mislukt bij ongeveer 95% van de mensen die een dieet volgen en dit is natuurlijk zonde. Als het draait om afvallen is gezonde voeding met regelmatige beweging het allerbelangrijkste wat telt.

Wil jij afvallen in Utrecht? Onze trainers maken afvallen leuk, maar hoe doen we dit? Wij gaan jou tijdens het traject leren hoe jij je voeding en leefstijl aanpast naar een gezonde en actieve levensstijl. Afvallen is voor de meeste onder ons niet gemakkelijk, je komt namelijk genoeg uitdagingen tegen op de weg naar een gezond lichaam. Gelukkig sta je met personal training in Utrecht van Studio Fitt er niet alleen voor. Onze trainers helpen jou door dit traject heen zodat jouw persoonlijke doelstellingen behaald worden.

Personal training Leidsche Rijn

Fitter worden met PT van Studio Fitt

Ben jij op zoek naar personal training Leidsche Rijn? Bij Studio Fitt ben je aan het goede adres. Ons team aan personal trainers staat klaar vóór jou! Plan je gratis intake gesprek in en kom er direct achter welke personal trainer in Leidsche Rijn het beste past bij jou en de door jouw gestelde persoonlijke doelstellingen. Mike, Bo, Ilse en Marjolein zijn onze vaste trainers.

Personal trainer Mike

Fitter worden of afvallen in Leidsche Rijn? Mike zit al een tijdje in deze wereld en probeert samen met jou te zoeken naar waar jou grenzen liggen en deze uiteindelijk te kunnen verbeteren. Hij vindt het daarom tof om jou met personal training te laten zien en voelen wat jij allemaal aankan. Jij zult je tijdens de personal training in Utrecht met personal trainer Mike gaan verbazen!

Personal trainer Bo

Bo is de oprichter van Studio Fitt en heeft jarenlange ervaring met personal training in Utrecht. Bo vindt dat elk lichaam en geest uniek is. Daarom bedenkt Bo speciaal voor jou een uniek personal training traject om jou doelstellingen samen met hem te behalen

 

Bekijk hier onze leefstijlprogramma's