Personal training Utrecht | Studio Fitt

Persoonlijker wordt het niet

Vragen?
Bo helpt u verder!
Contact Bo

Wil je fitter worden, afvallen of sterker worden onder begeleiding van een personal trainer in Utrecht? Met personal training van Studio Fitt draait het om jou. Jouw persoonlijke resultaat is het enige dat telt. Voor we beginnen met de personal training in Utrecht brengt een personal trainer jouw persoonlijke doelen in kaart met een intakegesprek.

Of het nu gaat om afvallen, sterker worden of fitter worden. Het maakt niet uit. In het speciaal opgestelde personal training plan houdt de personal trainer rekening met jouw privé situatie, wensen en (on)mogelijkheden.

Plan gratis intakegesprek!

Afvallen Utrecht

Wij maken afvallen leuk

Afvallen met een dieet. Heb jij dat al eens geprobeerd? Afvallen met een dieet mislukt bij 95% van de mensen. Sommige zijn enkele jaren later zelfs zwaarder dan voor het afvallen. Dat is zonde. Wil jij hulp bij het afvallen in Utrecht?

Wij maken afvallen leuk door jou te leren je voeding en leefstijl aan te passen. Afvallen is niet altijd makkelijk. Je komt genoeg uitdagingen tegen op je weg naar een gezond lichaam. Maar onze personal trainer helpt je daarbij met goede personal training in Utrecht.

Personal trainer Utrecht

Fitter worden met PT van Studio Fitt

Wil jij beginnen met personal training in Utrecht? Ons team aan personal trainers staat vóór jou klaar. Na de gratis intake is direct duidelijk welke personal trainer in Utrecht het beste bij jou past. Bo, Mike en Marjolein zijn onze vaste personal trainers.

Personal trainer Bo

Bo heeft jarenlange ervaring met personal training in Utrecht en is daarnaast oprichter van Studio Fitt. Elk lichaam en elke geest is uniek en daarom bedenkt Bo speciaal voor jou een uniek PT traject.

Personal trainer Mike

Mike is een enthousiaste personal trainer. Hij gaat ervoor zorgen dat jij sporten leuk gaat vinden en niet sport omdat het moet. Daardoor haal jij nog meer uit je personal training in Utrecht.