Fysiotherapie

Personal training vs Fysiotherapie

Bij Studio Fitt geloven we dat het behandelen van blessures niet voldoende is, wij willen deze ook voorkomen. Niets is vervelender dan geblesseerd raken als je lekker in de "flow" zit met sporten. Daarom krijgt elk lid van Studio Fitt voordat hij of zij begint met sporten een gratis medisch consult bij Fysio Centrum Utrecht. Hierbij wordt er gekeken of oude blessures mogelijk een rol kunnen spelen bij het sporten. Met dit medisch consult kan er voorkomen worden dat die oude knieblessure van 15 jaar geleden op gaat spelen wanneer jij je eerste squats weer maakt. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor onder andere hoofdpijn, nek, kaak, rug  -en bekken klachten.

Omdat er een directe link en dagelijks contact is tussen de fysiotherapeuten en de trainers kunnen wij snel communiceren en aanpassingen doen aan de trainingsprogramma's van onze leden. Hierdoor maken wij de kans op een blessure vrij leven een stuk groter.

Over Fysio Centrum Utrecht

Fysio Centrum Utrecht is gespecialiseerd op het gebied van het menselijk lichaam. De kennis over sportspecifieke klachten, bewegen in het dagelijks leven, omgaan met klachten en adviezen is bij elke fysiotherapeut up to date.

Wanneer u op zoek bent naar een fysio in Utrecht kunt u het beste terecht bij Fysio Centrum Utrecht. De therapeuten staan voor u klaar om uw lichamelijke klachten aan te pakken. Hierbij maken de therapeuten gebruik van verschillende technieken zoals dry-needling, manuele therapie, sportspecifieke oefeningen, mobilisaties en medical taping. De technieken die worden gebruikt zullen aansluiten op uw specifieke behoeften.

 

Onze professionals