Studio Fitt, méér dan personal training

Afvallen, sterker worden of werken aan je conditie. 

Studio Fitt is een premium personal training studio in Leidsche Rijn, Utrecht. In onze persoonlijke studio werk je aan jouw eigen doelstellingen in een ongedwongen en huiselijke sfeer. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Onze missie luidt dan ook:

"Wij willen dat Studio Fitt jouw favoriete plek is om te komen sporten, trainen, bewegen of herstellen. Je kan er jezelf zijn, en je wordt er gerespecteerd en gewaardeerd"

Studio Fitt is gespecialiseerd in:

  • Personal training
  • Small group training
  • Voeding
  • Coaching
  • Fysiotherapie

Wij streven naar een duurzaam en blijvend resultaat voor onze klanten en hanteren een integrale aanpak. Wij snappen dat elk persoon anders is en een unieke aanpak nodig heeft, daarom kijken we naar jou als persoon en stemmen wij training, voeding en rust op elkaar af. Of het nu gaat om afvallen, conditie opbouwen of gewoon weer blij worden met jezelf, bij Studio Fitt ben je aan het juiste adres.  

Dit doen wij met onze evidence based trainers die 100% gemotiveerd zijn om jou te helpen met jouw doelstelling. Samen zorgen we ervoor dat jij je (weer) gezond en gelukkig gaat voelen!

 

Klik hieronder voor meer info over onze diensten:

Personal training                                                    Small group training

Onze leefstijlprogramma's                                  Fysiotherapie