PT: Personal training Terwijde

Ga voor progressie, niet voor perfectie

Vragen?
Bo helpt u verder!
Contact Bo

Moeite met een gezonde levensstijl? Start met Personal training in Terwijde bij Studio Fitt. Onder begeleiding van een team opgeleide personal trainers helpen wij jou met het leren van een gezonde levensstijl. Bij Studio Fitt in Terwijde draait het om jou en de door jouw gestelde doelstellingen. Onze personal trainers zetten er alles op alles op om deze gestelde doelstellingen te behalen. Voor dat je kunt beginnen met de personal training vindt er eerst een intake gesprek plaats met een van onze personal trainers. Hij/zij brengt jou persoonlijke doelstellingen in kaart en vindt hier een passend programma voor!

Of jouw persoonlijke doelstellingen nou draaien om afvallen, fitter of sterker worden het maakt bij Studio Fitt niets uit, alles is mogelijk met het voor jou speciaal opgestelde personal training plan. De personal trainer houdt hiermee rekening met jouw wensen, (on)mogelijkheden en privé situatie.

Plan gratis intakegesprek!

Afvallen in Terwijde

Wij maken afvallen in Terwijde leuk

Als het draait om afvallen is een gezonde voeding in combinatie met lichamelijke beweging het allerbelangrijkste. Deze combinatie is zelfs efficiënter dan een strikt dieet volgen en heeft daarom ook een groter slagingspercentage. Bij 95% van de mensen die een dieet volgen mislukt dit en dit is natuurlijk ontzettend zonde.

De personal trainers van Studio Fitt gaan er voor zorgen dat je afvallen leuk gaat vinden, maar hoe gaan ze dit doen? Ze gaan er samen met jou naar kijken hoe je je levensstijl aanpast naar een gezonde en actieve levensstijl door middel van jou eigen persoonlijke personal training plan. Denk hierbij aan de nodige lichaamsbeweging oefeningen maar ook aan voedingsschema’s die jou gaan helpen bij het verliezen van lichaamsgewicht. Afvallen is voor vele niet gemakkelijk, je komt namelijk genoeg uitdagingen tegen op de weg naar een gezond lichaam. Gelukkig sta je er bij Studio Fitt in Terwijde niet alleen voor en helpen onze personal trainers je door dit traject heen. Zo worden jou persoonlijke doelstellingen behaald en ben jij tevreden over je lichaam.

Personal trainer Terwijde

Fitter worden in Terwijde met PT van Studio Fitt

Ben jij nou op zoek naar personal training in Terwijde? en wil je Afvallen in Terwijde of sterker worden in Terwijde. Bij Studio Fitt ben je aan het juiste adres, ons team aan opgeleide personal trainers staan klaar om jou te helpen met het behalen van jou persoonlijke doelstellingen. Plan vandaag nog een gratis intake gesprek en kom er direct achter welke personal trainer in Terwijde het best past bij jou en de door jouw gestelde persoonlijke doelstellingen. Sval, Bo en Malou zijn onze vaste personal trainers. Kom hieronder meer over hun te weten!

Personal trainer Mike

Afvallen in Terwijde? Mike is een resultaat gerichte personal trainer en zit al een tijdje in deze wereld. Hij gaat samen met jou een balans vinden tussen gezonde voeding en genoeg lichaamsbeweging om zo jou persoonlijke doelstellingen te behalen. Hij vindt het daarom tof om jou met personal training te laten zien en voelen wat jij allemaal aankan. Jij zult je tijdens de personal training met personal trainer Mike gaan verbazen!

Personal trainer Bo

Sterker worden Terwijde? Bo is de oprichter van Studio Fitt en heeft jarenlange ervaring met personal training in Terwijde. Bo vindt dat elk lichaam en geest uniek is en daarom bedenkt Bo speciaal voor jou een uniek personal training traject om jou doelstellingen samen met hem te behalen.